Huutokauppakeisarin uudet jaksot

Heli Palsamäki ja Aki Palsamäki ovat valmiina aloittamaan uuden kauden jaksoilla.

Jo vuodesta 1987 käynnissä ollut huutokauppa on päässyt peräti 13 tuotantokaudelleen. Toki ihan koko ajalta ei jaksoja ole saatavilla, mutta juurikin viimeisten vuosien ajalta sisältöä on tarjolla todella paljon. Vaikka kyseessä ei olekkaan maailman suurin huutokauppa, on myös tämänkin kaupan mukana paljon jännitystä.

Palsamäen huutokaupat ovatkin olleet toiminnassa jo peräti 30-vuoden ajan. Huutokaupat järjestetään Uuraisten Hirvaskankaalla, josta onkin tullut yksi suosituimmista paikoista huutojen asettamisten varten.

Sijainti on suunnilleen Jyväskylän ja Äänekosken puolessa välissä, joten paikalle pääsemiseen tarvitsee oman auton.

Huutokaupat järjestetään yleensä perjantaisin kello 18:00. Toki tuotteisiin ja huudettaviin kohteisiin voi mennä jo tutustumaan hieman aikaisemmin eli noin kello viiden aikaan.

Jos olet joskus itse käynyt huutokaupoissa, tiedätkin jo varmasti sen, että kuinka mukavaa niissä on käydä vaikka arkena tai pyhänä. Ainakin meidän mielestämme huutokaupat ovat juuri sitä parasta antia löytöjen tekemistä varten.

Huutokauppakeisarin kausi 13 tuokin mukanaan paljon mielenkiintoisia kohteita. Nyt on aika tutustua siihen, että mitä kaikkea on luvassa. Ei hätää, tämä artikkeli ei sisällä juonipaljastuksia tehdyistä kaupoista tai niiden toteutuneista hinnoista.

Jaksojen esitykset

Jaksot voit katsoa suorana esimerkiksi televisiosta, tai seurata niitä verkon palveluista kuten Ruudusta.

Ensimmäinen jakso julkaistiin 24. Elokuuta, hieman ennen venetsialaisten juhlimista. Juuri nyt jaksoja onkin mukava katsoa, kun yhä useampi tapahtuma näyttää olevan peruttu syksyn aikana.

Ensimmäisessä jaksossa päästiin jo heti huutamisen makuun. Akin ja Helin lisäksi paikalla oli myös jokaisen suosikki Markku. Markku on sarjan miehinen mies joka ei haasteita pelkää. Hän voi korjata rikkoutuneen vaasin pelkällä katseellaan, eikä lentokoneen moottorin kiinnittäminen pelkkien nippusiteiden avulla ole hänelle ongelma.

Tai näin ainakin huhut kertovat, sillä kukaan ei koskaan näe Markkua itse työssään. Hän vain hoitaa asiat ja laittaa jutut toimimaan Akin puolesta.

Tämän järjestelyn avulla Aki pääsee keskittymään siihen mitä osaa parhaiten, eli kippojen ja purnukoiden kauppaamiseen kovaan hintaan.

Ensimmäisessäkin jaksossa nähdään jo todella kovia kauppoja. Muuan Esa yrittää kaupata tuotteitaan 1 500 euronhintaan, kun taas vastatarjouksena on 200 euroa. Miten kauppa etenee vai eteneekö se ollenkaan, sen joudut tarkistamaan itse jaksosta.

Voimme ehkä pienenä vinkkinä kertoa sen, että jakson katsominen kannattaa. Lopputulos on nimittäin jokaisessa näkemässämme jaksossa vähintäänkin yllättävän tuntuinen. Jäämme inolla odottamaan sitä, että mitä muut kauden 13 jaksot tuovat katsojille tullessaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *